KNLTB Jaarcongres en Trainerscongres 2019, save the date!

Inspirerende sprekers, aansprekende kennissessies, verrassende inzichten, enthousiaste deelnemers en een mooie locatie – dat zijn de ingrediënten voor een geslaagd congres, zo bleek ook in 2018 weer. De KNLTB organiseert daarom ook in 2019 weer het KNLTB Trainerscongres en het KNLTB Jaarcongres, respectievelijk op vrijdag 11 oktober en zaterdag 23 november. Het congrescentrum NBC in het centraal gelegen Nieuwegein is wederom plaats van handeling voor beide congressen.

Wil jij op de hoogte zijn van de laatste inzichten, alles te horen krijgen over de plannen en werkzaamheden van de KNLTB, collega’s ontmoeten en ervaringen uitwisselen? Zorg dan dat je erbij bent! Houd 11 oktober en 23 november vast vrij in je agenda. Meer informatie over het programma en het aanmelden volgt hier op Centrecourt.nl.