Meld je vanaf nu aan voor het KNLTB Jaarcongres met hoofdspreker Erik Scherder

Op zaterdag 24 november 2018 vindt in het NBC Congrescentrum Nieuwegein het KNLTB Jaarcongres plaats. Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie, is een van de hoofdsprekers en neemt het publiek mee in het belang van sporten en bewegen voor het brein. De uitnodigingen zijn vandaag naar alle secretarissen gestuurd. Meld je dus snel aan!

Programma

Het congres in Nieuwegein staat dit jaar in het teken van jeugd. Het werven en behouden van jeugd is voor elke club een belangrijk thema. Kinderen met meer plezier meer wedstrijden laten tennissen is de ambitie van de KNLTB. Kinderen die vaker wedstrijdjes spelen, blijven immers langer lid van de club, omdat ze meer binding met elkaar en met de club hebben. Tijdens het congres geven we jou zoveel mogelijk handvatten om hiermee samen aan de slag te gaan. Ook kan je goede ideeën opdoen door in gesprek te gaan met bestuurders van andere clubs.

Meer informatie over het programma en de beschrijvingen van de kennissessies kun je vinden op centrecourt.nl/jaarcongres.

Aanmelden

Aanmelden voor het KNLTB Jaarcongres kan via de secretaris van jouw vereniging. De secretaris heeft een persoonlijke link ontvangen waarmee degene jou kan aanmelden. Heeft de secretaris van jouw club geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met jouw Accountmanager. Zorg dat je erbij bent en schrijf je snel in om zeker te zijn van een plek. De inschrijving sluit op 10 november.