Schrijf je in voor de jeugdworkshop: meer jeugd, meer wedstrijden

Op verschillende avonden in september organiseert de KNLTB weer een workshopronde voor jeugdcommissies en jeugdtrainers (2 PO punten). Ben jij er ook bij? Schrijf je dan nu in. 

Inhoud van de avond

Meer jeugd, met meer plezier meer wedstrijden laten spelen. Dat is het motto van de KNLTB als het om jeugd gaat. Maar hoe dan? Daar gaan we deze avond met elkaar over in gesprek.

Jeugd centraal
In de nieuwe strategische doorkijk van de KNLTB zal jeugd centraal staan. We lichten kort toe wat dit in de praktijk betekent.

Promotie
De eerste helft van de avond zal in het teken staan van het promoten van wedstrijden spelen onder de jeugd. Wat is er succesvol en wat niet? We vatten alle input uit vorige jeugdworkshops nog eens samen en aan het einde van de avond ga je naar huis met een kant en klaar promotieplannetje voor jouw club.

Alles-in-1
Een ander middel om meer kinderen wedstrijden te laten spelen is Tennis Alles-in-1. We gaan met elkaar in gesprek over de voor en nadelen van Tennis Alles-in-1 en hoe je het goed kunt implementeren op jouw club. Als je al gestart bent met Tennis Alles-in-1 kijken we hoe het (nog) beter kan werken op jouw club. De KNLTB deelt tips en inzichten uit onderzoeken (juli 2018) en jeugdcommissies en trainers wisselen in dit onderdeel kennis met elkaar uit.

Data + locaties
12 september 19.30 uur - Tenniscentrum Bathmen - Hogeweg 24 - Bathmen 
13 september 19.30 uur - De Koningshof - Prinsenweg 1 - Heerenveen
19 september 19.30 uur - TV Heerhugowaard - Van Veenweg 100 - Heerhugowaard
20 september 19.30 uur - Zalencentrum Nieuw-Salem - De Lei 86 - Driebergen-Rijsenburg
26 september 19.30 uur - Maaspoort Sports & Events  - Marathonloop 1 - Den Bosch (WORSKHOP = VOL, nieuwe inschrijvingen komen op de wachtlijst)
27 september 19.30 uur - OLC Roosendaal - De Stok 12 - Roosendaal 

Klik hier om je in te schrijven voor één van de locaties. Voor vragen kun je mailen naar tenniskids@knltb.nl.