Sluit de Kia World Tour feestelijk af met een slotdag op jouw club

Terwijl de voorjaarseditie van de Kia World Tour in volle gang is, worden achter de schermen al de voorbereidingen getroffen voor de competitie in het najaar. Bijvoorbeeld voor de slotdag van de Kia World Tour op zondag 14 oktober. Jouw vereniging kan hier een belangrijke rol in spelen door een feestelijke slotdag te organiseren voor de kinderen uit de omgeving.

In het weekend na de laatste speelronde van de Kia World Tour wordt op verschillende locaties in het land een slotdag georganiseerd. De maximaal twee uur durende dag staat bol van de leuke activiteiten en laat de kinderen nog een keer genieten van een gezamenlijke tennisdag met leeftijdsgenoten. Tijdens de slotdag starten de kinderen (rood en oranje) met een warming-up, gaan ze leuke wedstrijdjes spelen, een spel doen en krijgen ze een leuke prijs. Natuurlijk heb je als club de vrijheid om het programma aan te vullen met gezellige activiteiten. Daarnaast is de slotdag een mooie aangelegenheid om jouw verenging op een positieve manier op de kaart te zetten.

Inschrijven

De KNLTB stelt voor elke vereniging €200,- ter beschikking voor de aankleding en de prijzen voor de kinderen. Het minimale deelnemersaantal om een slotdag te organiseren is dertig kinderen. Inschrijven kan tot zondag 15 juli. Meld jouw vereniging aan via de inschrijfpagina. Hier vind je ook meer informatie.