Meld jouw teams aan voor de Najaarscompetitie Padel!

Helaas zit de KNLTB Voorjaarscompetitie padel er alweer bijna op, komend weekend staan alleen nog de play-offs van de Topklasse nog op het programma. De inschrijving voor de KNLTB Najaarscompetitie Padel is inmiddels geopend. Verenigingscompetitieleiders Padel (VCLP’s) hebben tot en met 31 juli de mogelijkheid om teams aan te melden. Doet jouw club ook (weer) mee?

De padelcompetitie wordt steeds groter, steeds meer padelspelers durven de uitdaging in de competitie aan. Competitie spelen biedt padelspelers veel gezelligheid door samen met een team de baan op te gaan, maar spelers kunnen zichzelf daarnaast ook nog eens ontwikkelen door de wedstrijden die ze spelen. Hiermee kunnen de spelers hun padelrating verbeteren! Dat maakt het spelen van competitie nog leuker!

Najaarscompetitie

De Najaarscompetitie padel wordt gespeeld in september en oktober (inhaaldagen in november). Je kunt teams inschrijven voor de vrijdagavond (nieuw!), zaterdag of zondag voor de 1e, 2e en 3e klasse. Voor de Topklasse (alleen zondag) dien je een promotieverzoek in te dienen. De competitie is geslachtsloos, wat betekent dat zowel mannen en vrouwen in hetzelfde team zitten en tegen en door elkaar heen spelen. Bekijk alle informatie, inclusief de speeldata, op onze website.
 
Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen aan de padelcompetitie: of de speler nou beginner is of wedstrijdspeler, KNLTB-lid of niet KNLTB-lid. Iedereen die padel wil spelen is welkom! De resultaten tijdens de competitie tellen mee voor de padel speelsterkte.

Inschrijven

Je kunt de teams aanmelden via het nieuwe MijnKNLTB. Voordat je teams op kunt geven, moet je eerst inloggen met je padel bondsnummer. Raadpleeg voordat je begint met het inschrijven van teams deze handleiding, zodat je precies weet hoe je de teams moet aanmelden. Nieuwe padelspelers waarvoor nog geen padel bondsnummer beschikbaar is, moeten worden opgegeven met het volledige tennis bondsnummer.
 
Heb je nog geen padelbondsnummer en VCLP functionaliteit, neem dan contact op door een mail te sturen naar wedstrijdtennis@knltb.nl.