De AD Tennis Special: binnenkort op jouw club!

Tennis is een prachtige sport, voor jong en oud, op elk niveau. Om nog meer mensen enthousiast te maken voor tennis komt op woensdag 16 mei een tennis special als bijlage bij het Algemeen Dagblad (AD) en de regionale dagbladen de Gelderlander, de Stentor, Tubantia, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BNdeStem en PZC. Een eerste concrete actie vanuit het mediapartnership tussen de Persgroep en de KNLTB.

Alle KNLTB tennisverenigingen krijgen ook 100 exemplaren van deze AD Extra Tennis voor in het clubhuis, om lekker te lezen en/of mee te nemen door leden.

De AD tennis bijlage bestaat uit 16 pagina's; over de geschiedenis van tennis en ontwikkelingen bij clubs, over passie voor tennis, tennis als familiesport, evenementen, competitie voor iedereen, over rackets en kleding, en waarom tennis gezond is. Pure promotie van tennis dus.

Samen zetten we tennis op de kaart en delen we onze passie voor tennis. We hopen dat de lezers van het AD enthousiast worden en de weg naar de tennisclubs vinden.

Lees hier de digitale krant.

Veel leesplezier!

PS. Het pakket met 100 exemplaren wordt afgeleverd op het huisadres van de secretaris. Geef ze een mooi plekje in het clubhuis.