8&9-competitie heet nu 8&9 Tennis! Doet jouw club ook mee?

De 8&9-competitie werd vorig voorjaar voor het eerst geïntroduceerd en bleek direct een succes. Deze competitievorm is speciaal voor speelsterkte 8 en 9 en ideaal voor iedereen die net begonnen is met tennis of voor degenen die al vaker spelen maar die denken dat competitie spelen geen optie voor ze is.  Vanwege het succes vorig jaar, wordt deze competitie ook dit jaar georganiseerd, maar wel onder een andere naam. De 8&9-competitie heet vanaf nu 8&9 Tennis! 

Dit voorjaar gaan meer dan 600 teams de baan op in deze dubbelcompetitie. Plezier staat voorop, maar inmiddels is algemeen bekend dat mensen die competitie spelen, over het algemeen langer lid blijven. Het kan dus essentieel zijn in het kader van ledenbehoud. Doe ook mee en bied op jouw club 8&9 Tennis aan in de komende KNLTB Najaarscompetitie.

De inschrijving voor 8&9 Tennis in het najaar opent op 15 mei en sluit op 1 juli. Verenigingen ontvangen in de week van 14 mei promotiematerialen van de campagne '8&9 Tennis: Dubbel zo leuk'. Met posters en flyers kan het 8&9 Tennis op de club zo veel mogelijk in de schijnwerpers worden gezet. Wil je meer weten over 8&9 Tennis? Kijk dan op https://www.centrecourt.nl/89.

Daar vind je naast uitgebreide informatie alle middelen om de competitie ook digitaal te promoten. Er zijn onder meer banners en voorbeeldteksten beschikbaar voor website, nieuwsbrief en social media. Maak er gebruik van en zorg dat zo veel mogelijk leden op jouw club 8&9 Tennis ontdekken!