Word vrijwilliger op het legendarische Melkhuisje!

Vorig jaar herleefden oude tijden in Hilversum. Op de banen va de legendarische Hilversumsche Lawn Tennis Club ’t Melkhuisje vertoonden voor het eerst sinds jaren weer toptennissers hun kunsten. Robin Haase, Diego Schwartzman, Guillermo Garcia Lopez en Ryan Harrison bereidden zich in een driedaags toernooi voor op Roland Garros. Dit jaar staan deze Melkhuisje Masters voor de tweede maal op het programma. En wie dat van dichtbij wil meemaken, kan zich aanmelden als vrijwilliger!

De gravelbanen van ’t Melkhuisje waren tot en met 1994 een vaste stop op de ATP Tour en kenden legendarische winnaars als Rod Laver, Thomas Muster, Guillermo Vilas en niet te vergeten Tom Okker.

Een ATP-toernooi is het niet, maar op 17, 18 en 19 mei betreedt wel voor het tweede jaar op rij een select groepje toppers de historische banen in Hilversum om zich klaar te stomen voor Parijs. Net als in 2017 is Robin Haase van de partij en hij wordt ook nu vergezeld door drie andere gerenommeerde profs.

Aanmelden als vrijwilliger

Om van de driedaagse in Hilversum weer een groot succes te maken, zijn er wel voldoende vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden. Dus wie een keer zelf op deze plek van absolute tennishistorie wil zijn en een steentje wil bijdragen aan een succesvol evenement, kan zich aanmelden als vrijwilliger! Dat doe je via info@melkhuisjemasters.nl.