Hoe wijzig je uitslagen van de competitie?

De KNLTB Voorjaarscompetitie is in volle gang. De eerste wedstrijden zijn gespeeld en ingevoerd via het nieuwe MijnKNLTB. Het kan tijdens het invoeren van de uitslagen echter voorkomen dat er uitslagen verkeerd zijn ingevoerd. De Verenigingscompetitieleider (VCL) van de thuisspelende ploeg heeft de mogelijkheid om binnen 7 dagen deze uitslagen te corrigeren.

Is er een verkeerde uitslag ingevoerd?

Zodra de wedstrijduitslag digitaal verstuurd is kan de VCL van jouw vereniging de uitslag corrigeren. De VCL kan deze uitslagen corrigeren tot uiterlijk 7 dagen na de oorspronkelijke speeldatum. Het is van belang dat de uitslagen gecorrigeerd worden voor de volgende speeldag. Alleen de uitslag van een thuiswedstrijd kan worden aangepast, bijvoorbeeld de speler of de partijuitslag.

De VCL kan deze wijzigingen doorvoeren door het aanklikken van het potloodje bij de betreffende wedstrijd. Alleen de VCL heeft deze mogelijkheid, de uitslagengedelegeerden niet.