Menzis Tenniskids Feest op zes locaties in Nederland!

Ook dit jaar wordt in de zomer weer het Menzis Tennskids Feest georganiseerd en deze keer op maar liefst zes locaties in Nederland! Deelnemers aan de Kia World Tour of de Groene competitie die minimaal vier keer mee doen, zijn van harte welkom. Het festijn wordt gehouden zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018.

Impressie van het Menzis Tenniskids Feest in 2017

Op beide dagen zijn er drie locaties voor het feest. Op 7 juli zijn de locaties Oud-Beijerland (T.V. Oud-Beijerland), Asten ('t Root) en Haren (Tennis- en Squashclub Haren) en op 8 juli wordt het feest gehouden in Alkmaar (T.C. Alkmaar), Den Haag (THOR De Bataaf) en Veenendaal (T.V. Spitsbergen).

Elk feest duurt van 10.00 tot 15.00 uur en belooft een geweldige dag te worden met veel tennis, fun en entertainment. Van tennisactiviteiten op de baan tot aan springkussens en bijvoorbeeld een goochelshow. En wellicht zijn Ace & Love, de mascottes van Tenniskids, en Nickelodeon-presentator Bart Boonstra ook van de partij!

Deelname is gratis en iedereen die toegang heeft tot het Menzis Tenniskids Feest, mag één vriendje of vriendinnetje meenemen. Vriendjes en vriendinnetjes hoeven geen lid te zijn van de KNLTB. Kinderen die daadwerkelijk drie of meer keer hebben gespeeld in de Kia World Tour of de Groene competitie, ontvangen in de loop van de competitie een uitnodiging voor het feest. Nadere informatie hierover volgt later.

Zorg er wel voor dat kinderen van jouw vereniging goed geregistreerd staan via tenniskids.toernooi.nl, zodat ze ook daadwerkelijk een uitnodiging ontvangen.