Bestel leuke aankleding voor de Kia World Tour op jouw club!

De Kia World Tour gaat alweer bijna van start! Op 18 maart is de eerste speeldag en zoals inmiddels bekend staat tijdens de Kia World Tour naast tennis de gehele beleving van de dag voor de kinderen centraal. En daar kun je als club behoorlijk aan bijdragen! Net zoals vorige jaren staat elke speeldag weer in het teken van een toernooi dat de bekende profs op dat moment spelen. En dat biedt dus elke keer weer veel inspiratie om de speeldag en je gehele park leuk aan te kleden.

Dat kan door vlaggen te gebruiken, in het clubbuis hapjes te serveren in het teken van het land waar wordt gespeeld en denk bijvoorbeeld ook aan passende muziek en leuke side-events. En zo zijn er veel meer leuke ideeën. Kun je wel wat extra inspiratie gebruiken? Maak dan gebruik van het inspiratiedocument dat de KNLTB speciaal hiervoor heeft gemaakt. Hierin vind je per speelronde een aantal leuke ideeën. En er is ook een document beschikbaar waarin alle mogelijke succesfactoren voor een geslaagde competitiedag overzichtelijk staan beschreven.

Materialen

Bovendien stelt de KNLTB via webshop TennisDirect.nl specifieke pakketten met materialen beschikbaar om jouw club dé uitstraling te geven die past bij het thema. Pakketten voor de thema’s Indian Wells, Miami en Monterrey, de eerste drie speeldagen van de World Tour, zijn nu al verkrijgbaar! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je voor elke speeldag in de World Tour een passende kleurplaat, puzzel en quiz downloaden.

Teamgevoel

Een grote meerwaarde van de Kia World Tour die bijdraagt aan het plezier van alle kinderen, is het teamgevoel, het feit dat je als deelnemer de hele dag als team optrekt en je wedstrijdjes speelt. Dat kun je op jouw club op verschillende manieren stimuleren, bijvoorbeeld door te zorgen dat de teamleden gezamenlijk naar het tennispark gaan en samen de dag afsluiten, door de ouders te betrekken en door het team een leuke naam te geven en een echt teamtenue te gebruiken. Maar er zijn meer ideeën. Bekijk deze infographic en doe inspiratie op!

Oh, en Tenniskids-mascottes Ace & Love kunnen tijdens de World Tour ook weer langskomen op jouw club! Doe mee met de winactie op Facebook en maak kans op zo’n bezoekje.

De World Tour begint op 18 maart en de laatste speeldag vóór de zomer staat gepland op 1 juli. De speeldata op een rij:

18 maart, Indian Wells (USA)
25 maart, Miami (USA)
2 april, Monterrey (Mexico)
10 juni, Parijs (Frankrijk) – Roland Garros
17 juni, Rosmalen (Nederland)
24 juni, Halle (Duitsland)
1 juli, Londen (Engeland) – Wimbeldon