Tenniskids Alles-in-1: alles wat tennis kinderen te bieden heeft voor één prijs!

Het is bij veel sporten zo vanzelfsprekend: een kind wordt lid en gaat automatisch wekelijks trainen en wedstrijden spelen. Leuk voor het kind en wel zo overzichtelijk voor de ouders. Bij tennis gaat dat nog vaak anders. Na het regelen van het lidmaatschap, was tennisles en meedoen met de World Tour of de Groene competitie nog geen feit. Met Tenniskids Alles- in-1 komt daar echter verandering in. Bij HTC in Den helder brachten ze het al in de praktijk en zijn ze er heel enthousiast over.

Zoals uit de video blijkt, biedt Tenniskids Alles-in-1 meerdere voordelen. Jeugdleden die willen lessen en competitie willen spelen hoeven niet langer  meerdere keren te worden ingeschreven. Voor één vaste prijs kunnen kinderen lessen, competitie spelen, eventueel meedoen aan activiteiten en zo de club optimaal leren kennen. Bovendien ontmoeten ze op deze manier veel leeftijdsgenoten en maken ze snel vriendjes. Naast de voordelen voor de kinderen en de ouders is dit dé manier om jeugdleden aan de club te binden en langer te behouden als lid. Daarbij wordt overigens uitgegaan van het idee dat kinderen overal al meedoen tenzij ze specifiek anders aangeven. Je meldt je niet apart aan, je meldt je af als je dat wil.

Op deze wijze heeft de tennissport voor nieuwe jeugdleden direct alles wat sport voor hen zo leuk maakt en hoopt de KNLTB ook dat het weer veel vaker de ‘eerste’ sport wordt voor kinderen in plaats van tweede sport achter een andere voorkeur.

De KNLTB maakt onderscheid tussen Tenniskids Alles-in-1 Basis (lidmaatschap + competitie) Tenniskids Alles-in-1 Plus (Basis + lessen) en Tenniskids Alles-in-1 Top, waarbij het pakket nog iets uitgebreider is en waar je tot op zekere hoogte als club zelf invulling aan kunt geven. Op zoek naar meer informatie over hoe dat op jouw club kan werken? Lees alles over Tenniskids Alles-in-1 nog eens rustig na!