Het Menzis Tenniskids Feest ook op jouw club?

Ook in 2018 kunnen kinderen naar het Menzis Tenniskids Feest komen! Het feest is populair bij de jeugd en om nog meer kinderen de mogelijkheid te geven om erbij te zijn, wordt het Menzis Tenniskids Feest komende zomer op verschillende locaties in Nederland gehouden. Jouw vereniging kan gastheer zijn!

Alle deelnemende kinderen die op regelmatige basis hebben deelgenomen aan de World Tour sluiten gezamenlijk op een spetterende manier het Tenniskids-seizoen af.  De afgelopen edities van het Tenniskids Feest, gehouden in Eindhoven, Utrecht, Den Bosch en Alphen aan den Rijn, bleken een doorslaand succes. Kinderen die minimaal vier keer hebben meegedaan aan de World Tour of Groene competitie kregen een uitnodiging. Voor hen was het feest dan ook een extra stimulans om zo vaak als mogelijk uit te komen in de competitie. Voor de editie van 2018 mogen kinderen die minimaal vier keer meedoen aan de competitie, ook twee vriendjes/vriendinnetjes meenemen naar het feest. Voor hen een leuke mogelijkheid om te ervaren hoe gaaf tennis is.

Het doel van de KNLTB is daarom om op 7 en 8 juli zo’n zes feesten op verschillende locaties in het land te organiseren. Voor verenigingen een mooie aangelegenheid om de club op de kaart te zetten. Niet alleen bij tennissers uit de omgeving, maar ook bij de introducees en de ouders.

Voorwaarden

Om als vereniging in aanmerking te komen als organisator van het Tenniskids Feest, is het nodig dat de club en de accommodatie aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo beschikt jouw vereniging over minimaal tien tennisbanen (indoor en/of outdoor), heb je op de bewuste dag voldoende ruimte beschikbaar om in totaal zo’n 250 kinderen te ontvangen en zijn er genoeg vrijwilligers aanwezig om het evenement in goede banen te lijden.

Het dagprogramma met de bijbehorende activiteiten van het festijn kunnen de uitverkoren clubs, eventueel samen met de tennisschool, naar eigen idee invullen. Hiervoor krijgen ze een budget van 5.000 euro. De KNLTB kan waar nodig de clubs ondersteunen en meedenken. Daarnaast verzorgt de bond onder andere voor de de promotie van het evenement, inschrijvingen en de aankleding. Daarnaast heb je als club de beschikking over de Tenniskids-mascotte(s) Ace en/of Love. Alle voorwaarden vind je hier.

Meld jouw club vóór 10 januari 2018 aan als gastheer van een Tenniskids Feest! Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op een speciale pagina