PSV-directeur Toon Gerbrands hoofdspreker op Trainerscongres

Op 15 december is Toon Gerbrands hoofdspreker op het KNLTB Trainerscongres. De algemeen directeur van PSV gaat tijdens het congres in op de maakbaarheid van succes. Vanuit zijn ervaringen vertelt hij over het benoemen van doelen en successen, het maken van keuzes en het ontwikkelen van een prestatiecultuur. Dit alles heeft als doel om tot een visie te komen die toepasbaar is op alle niveaus in de sport. 

Lange topsport carrière

Toon Gerbrands heeft een lange carrière in de topsport. Hij won als clubcoach in het volleybal meerdere landskampioenschappen en won voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van het volleybal een Europa Cup. Met het mannen volleybalteam werd hij in 1997 Europees Kampioen. Daarna maakte hij de overstap naar het schaatsen als manager en directeur van de DSB-ploeg, om vervolgens over te stappen naar de voetbalsport. In zijn tijd als directeur van AZ behaalde de Alkmaarse club aansprekende resultaten: het landskampioenschap in het seizoen 2008 – 2009 en de bekerwinst in 2013. Sinds 2014 is Gerbrands algemeen directeur bij voetbalclub PSV, waar hij in zijn eerste twee seizoenen direct de landstitel heeft gewonnen.

Bijwonen KNLTB Trainerscongres

Het KNLTB Trainerscongres is op 15 december in het Topsportcentrum Rotterdam tijdens de Nederlandse Loterij NK Tennis. Alle trainers met een geldige licentie hebben voor dit congres een uitnodiging ontvangen. Ben je tennistrainer, meld je dan snel aan want de plaatsen zijn beperkt! Het congres levert je bij volledige aanwezigheid 6 PO-punten op. Op onze speciale Trainerscongrespagina vind je meer informatie over het programma.