Meld je vanaf nu aan voor het KNLTB Jaar- en Trainerscongres

Zet vrijdag 15 of zaterdag 16 december in je agenda: de KNLTB congressen komen er weer aan. Na de succesvolle edities vorig jaar, vinden zowel het KNLTB Trainerscongres (15 december) als het KNLTB Jaarcongres (16 december) dit jaar plaats in het Topsportcentrum in Rotterdam tijdens de Nederlandse Loterij NK Tennis. De uitnodigingen zijn vandaag verstuurd naar de voorzitters en secretarissen van clubs die nog nooit geweest zijn en naar tennisleraren met een geldige licentie. 

Interessante informatie over belangrijke thema's

Clubs die nog nooit zijn geweest, krijgen dit jaar de kans om zich als eerste aan te melden voor het Jaarcongres. We geven hen deze mogelijkheid, omdat we hen ook willen laten ervaren dat het congres veel interessante informatie over belangrijke thema’s biedt die de club aangaan. Alle clubs die wel eens zijn geweest, krijgen begin volgende week de uitnodiging.

Programma

Op deze ontmoetingsdag voor respectievelijk tennisleraren en verenigingsbestuurders komen alle relevante ontwikkelingen binnen de tennissport aan bod. Voor alle tennisleraren en verenigingsbestuurders is het evenement zeer de moeite waard, aangezien je tijdens het congres veel inspiratie kunt opdoen waarmee je direct aan de slag kunt op de club. Ook door het gesprek aan te gaan met medebestuurders of tennisleraren van andere clubs kun je goede ideeën opdoen.

Meer informatie over het programma en de beschrijvingen van de kennissessies kun je vinden op centrecourt.nl/jaarcongres en centrecourt.nl/trainerscongres.

Aanmelden - wees er op tijd bij

Zorg dat je bij deze inspirerende evenementen bent! Aanmelden voor het KNLTB Trainerscongres is mogelijk via de unieke code die alle tennisleraren met een geldige licentie hebben ontvangen. Aanmelden voor het KNLTB Jaarcongres kan via de voorzitter of secretaris van de vereniging. Hij/zij heeft een persoonlijke code ontvangen waarmee degene jou kan aanmelden. Mocht hij/zij het wachtwoord kwijt zijn of lukt het niet met aanmelden? Neem dan contact op met jouw Accountmanager. Hij/zij kan jou helpen met de aanmelding! Let op: inschrijven kan tot en met 3 december. Wees er snel bij en zorg dat je een plek krijgt.