Materialen World Tour en Groene competitie verstuurd naar clubs

Nog even en dan gaan ze weer van start, de World Tour en de Groene najaarscompetitie. Om je met jouw vereniging zo goed mogelijk voor te bereiden, ontvang je een dezer dagen een pakket met materialen die verspreid kunnen worden onder de kinderen en teambegeleiders.

De verstuurde pakketten bevatten:

World Tour:

  • Stickerboekje (rood en oranje) voor de kinderen van de eigen club.
  • Poster (3x) voor in het clubhuis, alle speeldagen staan op 1 poster

Stickers van alle speeldagen voor in de rode en oranje stickerboekjes. Neem de stickers mee naar de hostvereniging als je ‘uit’ speelt.

Groene competitie:

  • 4 wedstrijdformulieren per ploeg voor de thuiswedstrijden.

Mis je iets?

Voor de World Tour worden zo’n 1000 pakketten samengesteld. Om te zorgen dat alle clubs ook een pakket ontvangen, wordt dat met grote zorgvuldigheid gedaan. Toch kan er altijd iets misgaan. Mis je iets, stuur dan een e-mail naar worldtour@tenniskids.nl met daarin het ontbrekende materiaal en het juiste verzendadres. Het ontbrekende materiaal wordt dan zo spoedig mogelijk toegezonden.

Met de ploeg op pad

We zien nog regelmatig dat kinderen alleen bij een club arriveren. Dat is jammer. Juist voor kinderen in deze leeftijd is het leuk om met vrienden en vriendinnen als team naar de wedstrijden te gaan. Een teambegeleider of wellicht een van de ouders kan hierbij uitkomst bieden.

Promotie Tenniskids

Wil je ook Tenniskids op jouw club meer promoten? Op centrecourt.nl vind je onder downloads allerlei promotiemateriaal om Tenniskids onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld posters, flyers, afbeeldingen en logo’s. Je kunt deze materialen laten drukken of online gebruiken, net wat jullie wensen zijn!