Indeling Padel Najaarscompetitie 2017 bekend

De indeling van de KNLTB Padel Najaarscompetitie is bekend! Vanaf 16 september strijden 53 teams om het kampioenschap. Er is zelfs voor het eerst een Topklasse met acht deelnemende teams! ’t Root, T.C. Gilze, T.C. Maaspoort, L.T.C. De Zoom, T.V. Nieuwe Sloot, Tennis & Padel Club Coronel, T.V. Oosthout en Ulvenhoutse T.V.  starten in deze klasse. De beste vier teams gaan in de play-offs strijden om de landstitel.

Definitieve indeling

Vanaf vandaag is de definitieve indeling op de KNLTB website te bekijken. Typ achter de verenigingsnaam tussen haakjes 'Padel', zodat de juiste competitie tevoorschijn komt. Dit is de definitieve indeling onder voorbehoud van de eventuele terugtrekkingen en toevoegingen die nog niet zijn verwerkt.

Indeling op niveau en speeldag

Bij de indeling is er rekening gehouden met opgave van speeldag, niveau en reisafstanden. De uiteindelijke plaatsing van het team kan hierdoor wel verschillen t.o.v. de inschrijving, dit heeft dus ook invloed op de teamnummering!

Speeldata

Week 37: Zaterdag 16 & zondag 17 september

Week 38: Zaterdag 23 & zondag 24 september

Week 39: Zaterdag 30 september & zondag 1 oktober

Week 40: Zaterdag 7 & zondag 8 oktober

Week 41: Zaterdag 14 & zondag 15 oktober

Week 42: Zaterdag 21 & zondag 18 oktober

Week 43: Zaterdag 28 & zondag 29 oktober

Week 44 t/m 46: Inhaaldata

Rating

Alle padelcompetitiespelers krijgen een padelrating en de wedstrijdresultaten van de competitie tellen mee voor de actuele rating. Nieuwe padelspelers krijgen hun eigen bondsnummer en padelspeelsterkte voor aanvang van de competitie.

Meer informatie

Alle Verenigingscompetitieleiders Padel (VCLP’s) hebben een mail ontvangen met meer informatie, waaronder een handleiding voor het invoeren van uitslagen en een handleiding voor het uitnodigen van ploegen.