De KNLTB Tennisdagen, promoot ze op jouw club!

Speciaal voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar organiseert de KNLTB in september de KNLTB Tennisdagen. Zowel jeugdleden als tennisleraren van jouw club zijn van harte welkom. De KNLTB Tennisdagen staan in het teken van wedstrijdjes spelen, maar zeker ook van plezier maken. Voor tennisleraren is deze dag een ideaal moment om met collega-trainers over het vak te praten en van gedachten te wisselen. Deelname aan de dag is gratis.

Promotie

De jeugdleden en tennisleraren van jouw club ontvangen persoonlijk een uitnodiging van de KNLTB voor de Tennisdagen, maar toch is het goed deze dagen ook nog te promoten op jouw vereniging. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk kinderen een leuke dag bezorgen. Deel de banner binnen je vereniging en plaats hem op je website en sociale media. Zo kun je een steentje bijdragen aan de promotie van het evenement.

Wedstrijdjes én plezier

Op een KNLTB Tennisdag spelen de kinderen een aantal wedstrijdjes in de ochtend en/of middag en kunnen zij meedoen aan andere leuke activiteiten. Ook vriendjes en vriendinnetjes van jeugdleden zijn van harte welkom. De wedstrijdjes worden gespeeld volgens het Tenniskids-principe. Plezier staat hierbij centraal! Het is de bedoeling tijdens de KNLTB Tennisdagen de kinderen enthousiast te maken voor tennis. Daarnaast helpen de dagen de bond en de gecertificeerde tennisscholen om een beeld te krijgen van het speelniveau van de jongste kinderen in de betreffende regio.

Waar en wanneer

De KNLTB Tennisdagen vinden plaats op verschillende locaties in het land. Gecertificeerde tennisscholen organiseren de dagen in samenwerking met de KNLTB en hopen zo veel mogelijk kinderen en tennisleraren van jouw vereniging te mogen verwelkomen op de KNLTB Tennisdagen!

Vragen? Stuur een mail naar de KNLTB via jeugdopleiding@knltb.nl of benader de contactpersoon van de tennisschool.