Tennisleraren welkom tijdens PO week bij Future Rotterdam

Inmiddels werken tennisleraren en de KNLTB al ruim anderhalf jaar met Permanente Ontwikkeling. Om PO in het algemeen en de verschillende facetten van het vak nog eens in de schijnwerpers te zetten, organiseert de KNLTB vanaf 21 augustus een speciale PO week tijdens de future in Rotterdam! Gedurende deze week worden er veel interessante workshops gegeven die de leraren kunnen volgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de topwedstrijden van het future-toernooi bij te wonen.

Tennisleraren blijven zich via PO continu verbeteren. Sinds begin 2016 is het verzamelen van 24 PO punten in twee jaar bovendien verplicht om de lerarenlicentie te kunnen verlengen. Tijdens deze week worden in het kader van Permanente Ontwikkeling elke dag, behalve op de woensdag, verschillende interessante workshops gegeven over thema’s als Materiaalkennis, Rolstoeltennis, Motivatie en Fysiek. In de cursuszoeker vind je precies welke thema’s op welke dag aan de orde komen en wat de verschillende workshops inhouden. Deelname aan één van de dagen kost 80 euro en levert je 7 PO-punten op. Voor koffie en thee bij ontvangst en lunch wordt gezorgd.

Geïnteresseerd en weet je ook al aan welke workshops je wilt deelnemen? Schrijf je dan snel in via MijnKNLTB