Promoot jouw club, meld je aan voor de AH Sportactie!

Als in september de Nationale Sportweek van start gaat, begint ook de Albert Heijn Sportactie! Klanten kunnen bij Albert Heijn straks zegels sparen en bij een volle spaarkaart vijf keer gratis sporten bij verengingen in de omgeving. Dit is een geweldige kans om mensen kennis te laten maken tennis, dus doe met jou tennisvereniging vooral mee!

De KNLTB onderkent de kans om de tennissport en je eigen club lokaal te promoten en beschouwt de actie, die loopt van 4 tot en met 24 september, ook als een uitgelezen aanleiding om leden te werven. Half juli hebben alle secretarissen van tennisverenigingen een brief van de KNLTB ontvangen met de oproep zich vooral aan te melden voor de AH Sportactie. Vorig jaar vond de actie in pilot-vorm plaats in de regio Utrecht en dat bleek erg geslaagd.

Aanmelden

Heb jij je club nog niet aangemeld, maar wil je wel aanhaken en zo veel mogelijk potentiële nieuwe leden ontvangen op je park? Schrijf je vereniging dan in door een clubprofiel aan te maken op www.clubprofiel.nl. Houd bij eerste aanmelding wel het KvK-nummer van je sportclub bij de hand.

Je clubprofiel wordt zo zichtbaar op www.sport.nl en vanaf september is het clubprofiel ook op de websites van de AH Sportactie en de Nationale Sportweek te zien. Bovendien kun je sinds medio juni via je clubprofiel je sportactiviteiten aanmelden voor de AH Sportactie en/of de Nationale Sportweek.

Wat kun je doen?

Samenwerken met het Albert Heijn-filiaal in de buurt is essentieel voor een succesvolle actie, zo bleek vorig jaar. Overleg dus met jouw plaatselijke Albert Heijn en zorg dat je club daar zichtbaar is. Dat kan bijvoorbeeld door:

  • Een mini-veldje aan te leggen op de parkeerplaats waar klanten kunnen tennissen en je de spaaractie en je club kunt promoten;
  • Een volleychallenge te houden in de winkel, waarbij klanten die het vaakst over kunnen volleren een mooie prijs winnen zoals een clinic op je club;
  • Tennisballen in de winkel te verstoppen met daarop een uitnodiging om te komen tennissen op de club met de AH Sportactie.
  • Geïnspireerd geraakt? Ga aan de slag en zet jouw club in september in de schijnwerpers!