Menzis Tenniskids Feest uitgezonden op Nickelodeon

Vanmorgen werd een speciale Nick Extra aflevering op Nickelodeon uitgezonden over het Menzis Tenniskids Feest 2017. 

Nick Extra aflevering over het Menzis Tenniskids Feest 2017 in Utrecht

Samenwerking

De KNLTB vindt het belangrijk om tennis bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Een samenwerking met kinderzender Nickelodeon past daar goed bij. De doelgroep van Nickelodeon is kinderen van 6 tot 12 jaar, waardoor de zender perfect aansluit bij de doelgroep van Tenniskids.

Kinderen enthousiasmeren

Met de uitzending van een mooie compilatie van het Tenniskids Feest hopen we tennis bij de kijkers van Nickelodeon onder de aandacht te brengen. Zo kunnen we nog meer kinderen enthousiast maken voor de tennissport! Na het zien van de aflevering verwijzen we naar de Tenniskids Facebookpagina, waarop kinderen via de verenigingszoeker een tennisclub in de buurt kunnen vinden.

Het Menzis Tenniskids Feest

Op zaterdag 1 juli en op zondag 2 juli vond het Menzis Tenniskids Feest plaats! Het feest was speciaal voor kinderen die deel hebben genomen aan de Tenniskids voorjaarscompetitie (World Tour of Groene competitie). Uit het hele land kwamen ongeveer duizend kinderen samen om de competitie feestelijk af te sluiten.

Wil je meer weten over het wie, wat, waar en waarom van het Tenniskids Feest, kijk dan hier