Promoot tennis en jouw club, doe mee aan de AH Sportactie!

Komende september, omtrent de Nationale Sportweek, houden Albert Heijn en de georganiseerde sport onder leiding van NOC*NSF een unieke actie. Na een succesvolle pilot in de regio Utrecht vorig jaar, kunnen klanten nu landelijk gedurende drie weken sportzegels sparen. Met een volle spaarkaart kunnen ze vervolgens tot 3 december vijf keer gratis sporten bij sportclubs die bij de actie zijn aangehaakt. Ook voor tennisverengingen ligt hier een mooie kans om de club te promoten!

De KNLTB onderkent de kans om de tennissport en je eigen club lokaal te promoten en beschouwt de actie, die loopt van 4 tot en met 24 september, ook als een uitgelezen aanleiding om leden te werven. Heb je interesse om met jouw club mee te doen? Vorige week hebben alle tennisvereniging een mailing over de actie ontvangen waar een aantal handige tips in staan. Daarin wordt onder meer benadrukt dat je vanaf medio juni de Albert Heijn in jouw buurt kunt benaderen voor het promoten en aanbieden van tennis op jouw club. 

Ben je eruit dat je wil deelnemen aan de actie? Aanmelden is niet moeilijk. Schrijf je club in op www.clubprofiel.nl. Je clubprofiel wordt daardoor zichtbaar op www.sport.nl en vanaf september is je clubprofiel op de websites van de AH Sportactie en de Nationale Sportweek te zien. Houd bij aanmelding wel het KvK nummer van je sportclub bij de hand.

Vanaf medio juni kun je via je clubprofiel je sportactiviteiten aanmelden voor de AH Sportactie en/of de Nationale Sportweek. Doe dit bij voorkeur vóór de zomervakantie. Vanaf begin september zijn je activiteiten ook te zien op de websites van de Nationale Sportweek en de site van de AH Sportactie, die dan up-to-date en toegankelijk is.