Ontvang een gratis winddoek van KNLTB-partner Gaslicht.com

Winddoeken langs de baan zijn niet goedkoop, maar kunnen wel heel nodig zijn. KNLTB-partner Gaslicht.com biedt nu een gesponsord winddoek van Dunlop (hoge kwaliteit) gratis aan en vraagt daar slechts een kleine tegenprestatie voor. Plaats de link Gaslicht.com en een banner van de energievergelijker op je clubwebsite en je krijgt het winddoek ter waarde van 300 euro toegestuurd.

Op de website van Gaslicht.com kun je je t/m 31 augustus aanmelden en je gegevens achterlaten en zo het winddoek in bezit krijgen. Het doek wordt ongeveer binnen vier weken geleverd. Tennisverenigingen die meedoen aan de actie krijgen een vermelding op gaslicht.com. 

Partner

Gaslicht.com, een website van internetondernemer en fervent tennisser Ben Woldring, is al viertien jaar de grootste energievergelijker van Nederland en is sinds twee jaar partner van de KNLTB.

Extra voordeel bij overstap

Tennisleden en clubs kunnen met een overstap via Gaslicht.com bovendien de clubkas spekken. Doen ze dat via knltb.gaslicht.com, dan gaat per particuliere overstap 10 euro naar de club en bij een vereniging gaat het zelfs om 25 euro.