Promoot de 8&9-competitie op jouw club

Wegens groot succes in de Voorjaarscompetitie (bijna 600 ploegen) wordt er in de Najaarscompetitie een vervolg gegeven aan de 8&9-competitie. Het is dé competitievorm voor spelers van niveau 8 en 9 die voor het eerst willen proeven aan competitietennis of gewoon gezellig en ontspannen competitie willen spelen op hun eigen niveau. 

Promotiepakket

Deze week wordt naar alle tennisverenigingen een pakket met promotiemateriaal verstuurd voor de 8&9-competitie in het najaar. Het pakket bevat flyers en posters. Breng deze competitie onder de aandacht bij jouw leden door de poster op te hangen en flyers uit te delen of in het clubhuis neer te leggen.

Het is vooral belangrijk dat de trainer op jouw club deze nieuwe competitievorm promoot bij leerlingen die net begonnen zijn of speelsterkte 8 of 9 hebben! In deze competitie speelt iedereen op zijn/haar eigen niveau, en de resultaten tellen niet mee voor de speelsterktes. Er wordt voornamelijk gespeeld voor de gezelligheid. Per team zijn minimaal drie spelers nodig en elke competitiedag bestaat uit twee dubbels.

Wil je meer posters en flyers bestellen of wil je dit via de clubwebsite, nieuwsbrief of social mediakanalen delen met jouw leden? Download ze dan hier:

Ga op jouw club direct met het promotiemateriaal aan de slag, want Verenigingscompetitieleiders hebben tot 1 juni om teams voor het najaar in te schrijven.

Kijk voor meer informatie over deze nieuwe competitievorm op centrecourt.nl/89.