Maak reclame voor Tenniskids Blauw, gebruik het promotiemateriaal!

De KNLTB is dit jaar begonnen met Tenniskids Blauw, voor kinderen tussen de 4 en de 6 jaar. Voorheen was er geen aanbod voor de jongste jeugd, terwijl het vanuit het oogpunt van ledenbinding én talentontwikkeling waardevol is kinderen zo vroeg mogelijk  voor tennis te interesseren. De workshop Tenniskids Blauw voor tennisleraren trekt steeds meer belangstellenden en vanaf deze week staat ook al het promotiemateriaal van Tenniskids Blauw voor verenigingen online.

Promotiefilm Tenniskids Blauw

Want nu het programma voor de jongste jeugd staat en de workshop voor tennisleraren loopt, is het zaak dat de clubs zelf zo veel mogelijk ruchtbaarheid geven aan het feit dat ze Tenniskids Blauw aanbieden, wat het inhoudt en hoe ouders hun kinderen kunnen aanmelden. De promotiematerialen kunnen daarbij flink helpen. Het pakket bestaat onder meer uit posters, flyers, afbeeldingen van Tenniskids Blauw-mascottes Let & Set en verschillende promotionele voorbeeldteksten voor web en sociale media.

Basale vaardigheden, workshop

Tenniskids Blauw is vooral gericht op het aanleren van basale vaardigheden, aan de hand van eenvoudige oefeningen. De verschillende oefeningen hebben vooral tot doel bewegings-, bal- en racketvaardigheden van de kinderen te ontwikkelen. En de lessen van Tenniskids Blauw worden dus alleen gegeven door een tennisleraar die de workshop tenniskids Blauw heeft gevolgd.

De tennisleraar krijgt met de speciale workshop al het ‘gereedschap’ aangereikt om lessen te verzorgen die volledig aansluiten bij de belevingswereld en mogelijkheden van kinderen in de kleuterleeftijd. Gaat jouw vereniging Tenniskids Blauw aanbieden en heeft de leraar op jouw club de workshop al gevolgd of gaast hij of zij dat binnenkort doen? Ga dan direct aan de slag met de promotiematerialen en laat iedereen weten dat Tenniskids Blauw er is!

De kosten voor Tenniskids Blauw kunnen overigens heel beperkt blijven, ook voor de ouders. De KNLTB heeft daarvoor gezorgd met een zogenoemde stimuleringsbijdrage. Daarmee kunnen verenigingen de standaard ledenafdracht voor de kinderen van 4 tot 6 jaar aan het einde van het seizoen terugkrijgen.