Kom naar de Ricoh Open en praat met de KNLTB tijdens ‘In Gesprek Met…’

Ledenwerving en –behoud, Competitie Nieuwe Stijl, Jeugd, Duurzaamheid. Het zijn zomaar enkele thema’s waar veel bestuurders van tennisverenigingen mee te maken hebben. Wil je meer weten over één van deze of andere onderwerpen of heb je specifieke vragen? Kom dan in juni naar de Ricoh Open in Rosmalen voor ‘In Gesprek Met…’ Praat met de KNLTB en geniet ook nog eens van internationaal toptennis op gras.

Door je aan te melden kun je direct aangeven over welke onderwerpen jij in de week van 12 tot en met 17 juni met een van de Accountmanagers van de KNLTB van gedachten wil wisselen. Bovendien kun je je voorkeursdagen vermelden. En naast de gesprekken heeft ‘In Gesprek Met...’ dit jaar ook iets nieuws.

Als clubbestuurder kun je één van de workshops volgen die dagelijks worden aangeboden. Je kunt kiezen uit de thema’s ‘Competitie & Toernooien nieuwe stijl’, ‘KNLTB.Club en KNLTB ClubApp’ en ‘Nieuwe producten Ledenwerving & -behoud’. Zijn dit toevallig ook onderwerpen waarover je nader van gedachten wil wisselen met de KNLTB? Dan kan het goed zijn dat je wordt ingedeeld bij één van deze workshops, waardoor je alle informatie kunt krijgen die je zoekt.

En verder is er dus ruime gelegenheid om de toppers in actie te zien op de Ricoh Open. De inschrijving is open tot 21 mei, dus meld je direct aan en hopelijk tot ziens in Rosmalen!