Van ServIT naar TennisNet; veranderingen op ICT gebied

ServIT wordt eind 2017 uit gefaseerd en daarvoor in de plaats komt het vernieuwde ICT landschap TennisNet. Vandaag zijn alle voorzitters en secretarissen van tennisverenigingen geïnformeerd over de voordelen en mogelijke gevolgen van deze wijzigingen voor de club. 

De georganiseerde sport in Nederland is in verandering, en ook binnen de tennissport is deze ontwikkeling duidelijk zichtbaar. Tennissers stellen nieuwe eisen aan onze verenigingen en aan de KNLTB. Waar vroeger de vereniging centraal stond is nu de sporter zelf het middelpunt. En die vraagt om flexibiliteit, snelheid en een hoge mate van klantvriendelijkheid.

Om relevant te blijven voor onze leden moeten we samen met onze verenigingen mee in deze ontwikkeling. Daarom voert de KNLTB het komende jaar enkele noodzakelijke wijzigingen door op ICT gebied.

Het doel van de wijzigingen is te komen tot één grote tenniscommunity waarin alle verenigingen en leden met elkaar in verbinding staan. Een systeem dat voldoet aan de wensen en verwachtingen van onze leden. Van het digitaal afhangen of inschrijven voor toernooien tot het vinden van een tennismaatje en het invoeren van competitie-uitslagen op je mobiele telefoon.

Wil je meer informatie over de aanstaande veranderingen? Ga dan naar onze landingspagina die we over dit onderwerp hebben aangemaakt: www.centrecourt.nl/ict