Ricoh Open: verdien een extraatje voor de clubkas

Traditiegetrouw is voor veel (top)tennissers het Ricoh Open dé voorbereiding op Wimbledon. Van 12 tot en met 18 juni bezoeken toppers als Robin Haase, Kiki Bertens, Marin Cilic, David Goffin en Juan Martin Del Potro het grastoernooi in Rosmalen. Tennisverenigingen kunnen deze editie zelf profiteren van dit topevenement. Door als club partner te worden profiteren leden van korting op entreekaarten en spek je tevens de clubkas.

Leden die entreekaarten kopen, kunnen rekenen op vijf euro korting op elk ticket. Voor elk verkocht kaartje ontvangt ook de club een bedrag van vijf euro. Voor elk verkocht VIP-ticket is dit zelfs tien euro. Bovendien krijgt elke deelnemende vereniging twee gratis entreekaarten voor de finaledag van het toernooi ter waarde van 90 euro. Het loont dus om de speciale verkooplink onder de aandacht te brengen bij de leden!

Deelnemen is niet moeilijk. Meld jouw club aan als partner door een mail te sturen naar info@ricoh-open.nl. Onder de vermelding van ‘clubactie’ in de onderwerpregel en de naam van een contactpersoon, krijg je zo snel mogelijk de kaartverkooplink toegestuurd. Alleen via deze weg profiteren de leden en uiteindelijk de vereniging van het voordeel. Deze link kun je vervolgens delen op de website, social media en andere communicatiekanalen.