Populairste teamfoto’s competitieteams winnen mooie prijzen

Het is haast een traditie aan het worden: het insturen van een gave teamfoto van competitieteams. Nu de Voorjaarscompetitie van start is kunnen ploegen ook dit jaar weer hun teamfoto uploaden. Het is voor de teams zaak om daarna zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Want de populairste foto’s gaan er vandoor met mooie prijzen.

Promoot de teamfotoactie daarom bij de competitieteams van jouw vereniging en laat ze kans maken op mooie prijzen, bijvoorbeeld door een nieuwsbericht over deze actie op de website van jouw club te plaatsen of door de VCL op de competitiedagen zelf teams te vragen foto’s te uploaden.

Teams kunnen hun foto uploaden via www.tennisteamfoto.nl en deze via Facebook onder de aandacht brengen. De vijf foto’s die aan het einde van de competitie de meeste stemmen hebben vallen in de prijzen.

De prijzen:

  • Een clinic voor jouw competitieteam van voormalig topspeler Hellas Eltingh. Aangeboden door Tennisreis.nl.
  • Overnachten met het hele team in een Bilderberg hotel, inclusief sportdiner en sportontbijt.
  • Dunlop tennistassen en Dunlop tennisballen voor het hele team.
  • Een meet and greet met een topspeler tijdens het Ricoh Open in Rosmalen.
  • Waardebon TennisDirect ter waarde van 150 euro voor jouw team.

Geef de Voorjaarscompetitie een extra dimensie en zorg dat zoveel mogelijk teams hun teamfoto uploaden.