Ontvang Tenniskids-mascottes Ace & Love op jouw club!

Tijdens dit World Tour-seizoen zijn Tenniskids-mascottes Ace & Love op tour. Ze doen een aantal tennisverenigingen aan om de deelnemers aan de World Tour aan te moedigen. En ze kunnen ook naar jouw club komen! 

Clubs die de jeugdcompetities een extra tintje willen geven door een bezoek van de twee tennisvosjes, kunnen meedoen aan de actie. En meedoen is niet moeilijk. Toon de leukste foto’s van de World Tour op jouw club als reactie op het bericht over de actie op de Tenniskids-facebookpagina of deel je foto’s die al op Facebook staan, met de pagina van Tenniskids.

Onder de deelnemers aan de actie, die loopt van 12 tot en met 26 april, verloten we de bezoekjes van Ace & Love. De winnaars kunnen nog tijdens deze World Tour een bezoek van de mascottes verwachten.

Benieuwd naar de data voor de komende speeldagen van de World Tour? Bekijk de volledige kalender op http://tenniskids.toernooi.nl.