Voice-winnares Pleun hoofdact op Menzis Tenniskids Feest

Kinderen die dit jaar vier keer hebben meegedaan aan de Tenniskids World Word of Groene competitie, krijgen een uitnodiging voor het Menzis Tenniskids Feest. De eerste uitnodigingen hiervoor zijn inmiddels verstuurd naar de ouders. De kinderen zijn van harte uitgenodigd voor het Menzis Tenniskids Feest op 1 juli in Eindhoven of 2 juli in Utrecht. Niemand minder dan The Voice-winnares Pleun geeft een spetterend optreden weg.

De KNLTB heeft niet van alle ouders van deelnemende kinderen een emailadres. Om toch alle kinderen te bereiken die vier maal of meer keer hebben meegedaan aan de World Tour of Groene competitie en hen de mogelijkheid te geven om bij het feest aanwezig te zijn, worden clubs opgeroepen deze uitnodiging onder de aandacht te brengen.

Het belooft weer een geweldige dag te worden met veel tennis, fun & entertainment. Uit heel het land komen Tenniskids-spelers naar het feest om de Tenniskids World Tour en Groene competitie af te sluiten. Daarnaast komt winnares van The Voice of Holland Pleun die dag optreden en geeft goochelaar Jasper Oberon een mooi show weg.. Deelnemers aan de Groene Competitie krijgen later een uitnodiging.

Aanmelden

De toegang is gratis! Aanmelden voor het Menzis Tenniskids Feest gaat via toernooi.nl:

  • Zaterdag 1 juli bij TV Tegenbosch en TV Prinsejagt in Eindhoven
  • Zondag 2 juli bij Sportcentrum Ouderijn en LTC Vleuten de Meern in Utrecht

Heb je nog vragen over het Menzis Tenniskids Feest? Hieronder vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen. 

Mogen ouders, begeleiders, broertjes en zusjes ook op het Menzis Tenniskids Feest komen?
Ouders, begeleiders, broertjes en zusjes zijn ook welkom op het feest. Echter, het programma is alleen voor de kinderen die zich hebben aangemeld. We bieden ouders en begeleiders de mogelijkheid om rondom de activiteiten plaats te nemen en een kop koffie te drinken.

Moeten kinderen hun tennispasje meenemen?
Nee, dat hoeft niet. Kinderen gaan zeker wel tennissen, maar geen officiële wedstijdjes spelen.

Waarom worden kinderen uitgenodigd als zij vier of meer keer hebben deelgenomen, en niet één of twee keer?
Tenniskids speel je samen. Het is daarom belangrijk dat je op elkaar kan rekenen en zo vaak mogelijk deelneemt aan de World Tour en Groene competitie. Wij willen de kinderen belonen die vier keer (maar het liefst vaker) hebben deelgenomen.

Bij onze vereniging hebben meerdere kinderen vier keer gespeeld, maar sommigen hebben geen uitnodiging ontvangen. Hoe kan dat?
Alleen kinderen waarvan een geldig e-mailadres is opgegeven in tenniskids.toernooi.nl kunnen we een uitnodiging sturen. We vragen daarom de Tenniskids Functionaris om de uitnodiging onder kinderen (die vier keer of meer hebben gespeeld) en hun ouders te verspreiden.

Onze vereniging registreert de aanwezigheid bij rood niet altijd. Hoe krijgen kinderen die niet geregistreerd zijn toch een uitnodiging?
Van deze kinderen weet de KNLTB niet dat zij vier maal hebben deelgenomen. We vragen daarom de Tenniskids Functionaris om de uitnodiging onder deze kinderen en hun ouders te verspreiden.

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op via tenniskidsfeest@knltb.nl.