Locaties Menzis Tenniskids Feest bekend

De KNLTB organiseert komende zomer weer een heus Menzis Tenniskids Feest. Om zoveel mogelijk kinderen te laten meegenieten van deze happening wordt het feest op twee verschillende locaties gehouden. Het festijn wordt in 2017 gehouden op zaterdag 1 juli in Eindhoven en op zondag 2 juli in Utrecht. Deelname is gratis!

De feestelijke afsluiting van de Tenniskids competitie vindt op 1 juli plaats op de tennisparken TV Tegenbosch en TV Prinsejagt (Sportpark Eindhoven Noord). Op zondag 2 juli zijn de kinderen van harte welkom bij Sportcentrum Oudenrijn en LTC Vleuten de Meern. Kinderen die vier keer of meer deel hebben genomen aan de Tenniskids competitie in het voorjaar (World Tour of Groene competitie), ontvangen nog tijdens de competitie een uitnodiging om in te schrijven. Nadere informatie hierover volgt.

Menzis Tenniskids Feest 2016 was een groot succes!

In 2016 kwamen zo’n 1000 kinderen af op het allereerste Menzis Tenniskids Feest. Uit het hele land kwamen de kinderen samen in Den Bosch en Alphen aan den Rijn om de competitie feestelijk af te sluiten. Het weekend zat vol met tennis, fun en entertainment. Zo was er een magic show van Luc Elson en een spetterend optreden van The Voice of Holland-winnares Maan!

De foto’s en video’s van het Menzis Tenniskids Feest 2016 bekijk je op de Tenniskids Facebook pagina.