De World Tour gaat weer beginnen!

Zondag is het zover, dan gaat voor 934 tennisverenigingen de World Tour weer van start. Bijna 14.000 kinderen verdeeld over 2.750 teams gaan de baan op voor de eerste speeldag van dit voorjaar, die in het teken staat van de Verenigde Staten en Californië. Daar spelen de profs van de ATP- en de WTA-tour deze week het Masters 1000-toernooi van Indian Wells.

Het is net als altijd wel belangrijk dat iedereen op tijd op de baan staat, dus controleer de aanvangstijden voor teams van jouw club nog een keer goed op tenniskids.toernooi.nl. Hier vind je tevens de kalender met alle andere speeldata van de World Tour. Daar staat overigens ook de volledige indeling van de Groene competitie 2017, die op 9 april begint.

Amerikaanse sfeer

Voor de kinderen wordt de World Tour alleen maar leuker als ze de dag volledig in stijl van het thema beleven. Denk dus aan aankleding van de banen en het clubhuis, hapjes en drankjes en andere aspecten, allemaal op zijn Amerikaans. Dat kan bijvoorbeeld met Amerikaanse vlaggen, doeken met zon en strand, gezonde hamburgers, Engelse benamingen voor de banen zoals ‘centre court’ en ‘court one’ en bijvoorbeeld een Engelse puntentelling.

Foto’s!

En toon ook iedereen vooral hoe leuk de dag op jouw club is. Leuke foto’s van de wedstrijden en de aankleding, maar zeker ook mooie teamfoto’s zijn meer dan welkom! Post ze op de Tenniskids Facebook-pagina en via Twitter en vergeet daarbij #Tenniskids niet. De leukste foto’s komen op de Beleef Tenniskids-pagina.