Video: Ben Woldring ziet grote kansen voor innovatie in tennis

Ben Woldring was afgelopen zaterdag een van de ‘keynote speakers’ op het KNLTB Jaarcongres. Zijn boodschap? Innoveer! Dat kan bijvoorbeeld met verschillende soorten lidmaatschappen die inspelen op het drukke bestaan van mensen in deze tijd, maar kan ook op de baan. Want hoe mooi zou het zijn als straks direct data van je racket naar je smartphone wordt verstuurd en je precies kan zien hoe je de bal raakte, hoe hard je sloeg en waar je moet verbeteren.

In het volgende interview licht Woldring zijn innovatieve ideeën toe en onderkent hij de grote waarde van de recent geïntroduceerde KNLTB ClubApp. Wie eenmaal zo’n app heeft geïntroduceerd, kan daar steeds nieuwe functionaliteiten aan toevoegen en innovatie relatief makkelijk maken.