Een bedankje voor jou als vrijwilliger!

Vrijwilligers houden de club draaiende, ze zijn essentieel voor een goed functionerende tennisvereniging. En dus is het belangrijk voldoende tijd en energie te besteden aan de werving van voldoende vrijwilligers. Hoe waar deze stelling ook is, het is ook weleens tijd om de vrijwilligers die zich al dag in, dag uit inzetten voor de club, te bedanken voor hun werk. En wanneer kan dat beter dan vandaag, 7 december, op de Nationale Vrijwilligersdag!

De KNLTB wil dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om alle vrijwilligers, bij de clubs, maar ook zeker de mensen die zich direct voor de bond inspannen zoals arbitragefunctionarissen, te bedanken voor hun grote en belangeloze inzet.

Dus; bedankt! Wij als bond realiseren ons goed dat het verenigingstennis zoals wij dat in Nederland kennen, voor een groot deel kan bestaan dankzij jullie. We hopen dan ook dat jullie je nog jaren voor ons en voor het Nederlandse tennis willen blijven inzetten.

Omdat het vrijwilligersbestand op peil houden een blijvend actueel thema is, biedt de KNLTB hier veel informatie over. Binnen het thema vrijwilligers hier op Centrecourt.nl vind je veel praktische informatie, waaronder een helder stappenplan om meer vrijwilligers te werven. Maar lees ook zeker de succesverhalen van andere verenigingen over de inzet en werving van vrijwilligers. Daar kun je veel inspiratie uit halen.