Boek een oud-topspeler bij jouw vereniging met de Iso Lemon Tennistour

Stel je eens voor dat een voormalig tennistopper als Paul Haarhuis, Jacco Eltingh, Sjeng Schalken of Martin Verkerk bij jouw vereniging een clinic geeft… Dat kan! Met de Iso Lemon Tennistour 2017 hebben clubs de mogelijkheid om één van deze tennisexperts te boeken. Zo geef je de leden van jouw vereniging een onvergetelijke tenniservaring.

De Iso Lemon Tennistour, die ondersteund wordt door de KNLTB, gaat komend jaar langs dertig tennisverenigingen om daar een clinic te geven. Clubs kunnen zelf aangeven welke ex-topspeler van het kwartet de clinic verzorgt. De specialist geeft een voorlichting over sportvoeding en gaat de baan op om tennissers de fijne kneepjes van het vak te leren. Onder andere de fore- en backhand, service en volley zijn technische aspecten die behandeld worden.

‘Wil je écht meer toevoegen aan je tennisspel en meer weten over sportvoeding? Dan is dit voor iedere club een geweldige kans’, zegt oud-wereldkampioen dubbelspel Jacco Eltingh. ‘Ik geef al bijna achttien jaar clinics, maar er is nog altijd veel vraag naar. Die clinics geven heel veel vreugde op de clubs waar we komen. Maar ik weet ook dat het niet voor iedere club haalbaar is. De Iso Lemon Tennistour maakt dit mede dankzij AA Drink voor meer clubs mogelijk. En dan ook nog met deze vier ambassadeurs van het Nederlandse tennis; hartstikke gaaf.’

De kosten van de clinic zijn € 1.250,- (excl. BTW). Meer informatie over de Iso Lemon Tennistour vind je op de website van Tennis Events. Je vindt hier tevens het aanmeldformulier.