Meld je vanaf nu aan voor het KNLTB Trainerscongres met Judy Murray

Op vrijdag 16 december 2016 staat het KNLTB Trainerscongres weer op de agenda. Na een succesvolle editie in 2015 met zo’n 1000 aanwezige tennisleraren, vindt dit jaar het congres weer plaats in Rotterdam tijdens de Lotto NK Tennis. De uitnodigingen zijn vandaag naar alle tennisleraren met een licentie gestuurd. Meld je dus snel aan!

Tijdens deze ontmoetingsdag worden tennisleraren bijgepraat over alle ontwikkelingen in de tennissport die de tennistrainer aangaan. Judy Murray, moeder en oud-trainer van Andy en Jamie, en oud Fed Cup teamcaptain van het Britse team, is de hoofdspreker. Murray zal tijdens de plenaire sessie vertellen over haar carrière en specifiek ingaan op haar ervaringen als coach.  Daarnaast doet Murray een praktijkgerichte on court kennissessie met jeugdspelers, waarin ze verschillende oefenvormen laat zien, die aansprekend zijn voor jeugdspelers van verschillende niveaus. Trainers ontvangen 6 PO punten met deelname aan het congres.

Er zijn tijdens deze dag twee kennissessies te volgen. Er is keuze uit de volgende onderwerpen:

 • Video Analyse
 • Materiaal Advies
 • PR van de tennisleraar
 • Conflicthantering
 • TennisFit – 45+
 • Leer, verrijk en breng in de praktijk
 • Developing skills in under 10s
 • Make players think
 • Fysiek
 • Tenniskids@School
 • Ledenwerving en –behoud

Meer informatie over het programma en de beschrijvingen van de kennissessies kun je vinden op centrecourt.nl/trainerscongres.

Aanmelden

Zorg dat je bij dit inspirerende evenement bent! Aanmelden voor het KNLTB Trainerscongres kan met de persoonlijke code die in de uitnodiging staat. Tennisleraren met een licentie krijgen eerst de mogelijkheid om zich aan te melden. Tennisleraren waarvan de licentie is verlopen, kunnen zich een week later inschrijven, mits ze hun licentie aanvragen. Let op: inschrijven kan nog tot en met 4 december. Wees er snel bij en zorg dat je een plekje krijgt.