Save the date: KNLTB Jaarcongres en Trainerscongres 2016

Na twee succesvolle edities in 2015, staan ook dit jaar het KNLTB Jaarcongres en het KNLTB Trainerscongres weer op het programma. Het congres voor verenigingsbestuurders vindt plaats op zaterdag 26 november 2016. Het congres voor tennisleraren op vrijdag 16 december 2016.

KNLTB Jaarcongres

Na een succesvolle editie in 2015 met ruim 800 verenigingsbestuurders, vindt dit jaar het congres weer plaats in Apeldoorn tijdens de AFAS Tennis Classics. Tijdens deze ontmoetingsdag voor bestuurders van verenigingen komen verschillende onderwerpen aan bod die belangrijk zijn voor jouw vereniging. Inspirerende gastsprekers zullen aanwezig zijn om hun visie te geven op de tennissport en er kunnen workshops gevolgd worden, waarin specifieker op de materie wordt ingegaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om na afloop de grote kampioenen van weleer te zien spelen bij de AFAS Tennis Classics.

KNLTB Trainerscongres

Na een succesvolle eerste editie in 2015 met ruim 1000 tennisleraren, vindt dit jaar het congres weer plaats in Rotterdam tijdens de Lotto NK Tennis. Tijdens het congres komen meerdere onderwerpen aan bod die bij uitstek de Nederlandse tennistrainer aangaan. Inspirerende gastsprekers zullen aanwezig zijn en er kunnen workshops gevolgd worden, waarin specifieker op de materie wordt ingegaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om na afloop de Nederlandse tennistop te zien spelen bij de Lotto NK Tennis.

Kortom: unieke en inspirerende dagen die je als verenigingsbestuurder en tennisleraar niet mag missen. Houd de datum dus alvast vrij in je agenda! Meer informatie over het programma en het aanmelden volgt later.