Kom met je vereniging naar de Lotto NK Tennis

Van 16 tot en met 21 december wordt in het Topsportcentrum Rotterdam de 27ste editie van de Lotto NK Tennis gehouden. Dit is hét evenement waar de Nederlandse tennistop het jaar afsluit.

Dit toernooi is tevens het decor voor de titelstrijd om het nationale kampioenschap in zowel het enkel- als dubbelspel, inclusief het rolstoeltennis.

De Lotto NK Tennis is een mooi evenement om samen met je clubleden te bezoeken. KNLTB-leden krijgen korting op de toegangsprijs. Bestel je je kaarten online dan betaal je voor een bezoek aan de NK op werkdagen € 10,00 en in het finaleweekend € 15,00. Voor 65+ geldt een toegangsprijs van €6, 25 doordeweeks en € 8,75 in het weekend. Klik hier om kaarten te kopen voor het toernooi in Rotterdam. 

Robin Haase en Richel Hogenkamp hebben inmiddels toegezegd naar Rotterdam te komen. In het rolstoeltennistoernooi komen Maikel Scheffers en Jiske Griffioen in actie.

Haase won het toernooi in Rotterdam drie keer. In 2006 schreef hij het toernooi voor het eerst op zijn naam. Daarna was de Hagenaar in 2009 en 2011 de sterkste.

Hogenkamp won het toernooi één keer. In 2009 was ze in de finale in drie sets te sterk voor Kiki Bertens.

Het complete deelnemersveld voor de Lotto NK Tennis wordt op 4 december bekendgemaakt. Meer informatie op de pagina van de Lotto NK Tennis