Menzis Tenniskids Feest

Speciaal voor kinderen die drie keer of meer deel hebben genomen aan de Tenniskids competitie in het voorjaar (World Tour of Groene competitie), organiseert de KNLTB een groot Menzis Tenniskids Feest. Het festijn wordt in 2017 gehouden op zaterdag 1 juli in Eindhoven en op zondag 2 juli in Utrecht. En niemand minder dan The Voice of Holland-winnares Pleun treedt op! Deelname is gratis.

De feestelijke afsluiting van de Tenniskids competitie vindt op 1 juli plaats op de tennisparken TV Tegenbosch en TV Prinsejagt (Sportpark Eindhoven Noord). Op zondag 2 juli zijn de kinderen van harte welkom bij Sportcentrum Oudenrijn en LTC Vleuten de Meern. 

Aanmelden

Kinderen die 3 of meer keer hebben deelgenomen aan de World Tour of Groene competitie hebben een uitnodiging ontvangen voor het Menzis Tenniskids Feest. Zij kunnen zich heel gemakkelijk aanmelden via toernooi.nl via onderstaande links:

Programma

Het belooft weer een geweldige dag te worden met veel tennis, fun & entertainment. Uit heel het land komen Tenniskids naar het feest om de Tenniskids World Tour en Groene competitie af te sluiten. Er zijn top (jeugd) spelers op de baan, tennisgames en we sluiten de dag af met een optreden van niemand minder dan The Voice of Holland-winnares Pleun!

09.30 - 10.00 uur inloop
10.00 - 10.30 uur gezamenlijke warming-up
10.30 - 12.30 uur programma, dat bestaat uit drie onderdelen Tennis, Fun & Entertainment
12.30 - 13.30 uur lunch.
13.30 - 15.15 uur programma, dat bestaat uit drie onderdelen Tennis, Fun & Entertainment

Tijdens het onderdeel Tennis kunnen alle deelnemers met een aantal top(jeugd)spelers de baan op, in het onderdeel Fun kan naar hartenlust op springkussens worden gesprongen en het onderdeel Entertainment bestaat uit geweldige optredens van goochelaar Lars Oberon en de Voice of Holland-winnares Pleun.

Hulp van Tenniskids functionaris bij uitnodigen van kinderen

Alle kinderen die drie keer of meer hebben gespeeld tijdens de World Tour of Groene competitie 2017 worden uitgenodigd. We hebben echter niet van alle kinderen een e-mailadres. Daarnaast worden niet alle deelnames in rood geregistreerd. Zodra de uitnodiging verstuurd is vragen we daarom alle Tenniskids functionarissen om de uitnodiging onder de aandacht te brengen bij de kinderen binnen de vereniging die vier of meer keer hebben deelgenomen aan de World Tour of Groene competitie. 

Menzis Tenniskids Feest 2016 een groot succes!

In 2016 waren zo’n 1000 kinderen aanwezig bij het allereerste Menzis Tenniskids Feest. Uit het hele land kwamen de kinderen samen in Den Bosch en Alphen aan den Rijn om de competitie feestelijk af te sluiten. Het weekend zat vol met tennis, fun en entertainment. Zo was er een magic show van Luc Elson en een spetterend optreden van The Voice of Holland-winnares Maan!

De foto’s en video’s van het Menzis Tenniskids Feest 2016 bekijk je op de Tenniskids Facebook pagina

Veelgestelde vragen

Mogen ouders, begeleiders, broertjes en zusjes ook op het Menzis Tenniskids Feest komen?

Ouders, begeleiders, broertjes en zusjes zijn ook welkom op het feest. Echter, het programma is alleen voor de kinderen die zich hebben aangemeld. We bieden ouders en begeleiders de mogelijkheid om rondom de activiteiten plaats te nemen en een kop koffie te drinken.

Moeten kinderen hun tennispasje meenemen?

Nee, dat hoeft niet. Kinderen gaan zeker wel tennissen, maar geen officiële wedstijdjes spelen.

Duurt het feest de hele dag? Kan ik ook later komen of eerder weggaan?

Het feest start om 10.00 uur en duurt tot ca.15.30 uur. Er zijn drie blokken van tennis, fun en entertainment en het is leuk om alle blokken te volgen. Er kan geen verhindering worden opgegeven voor (een deel van) het feest. Er kan namelijk een beperkt aantal kinderen deelnemen aan het feest, waardoor we met een wachtlijst werken. Het is niet mogelijk om later in te stappen of eerder weg te gaan, omdat er kinderen op de wachtlijst staan die graag het hele programma volgen.

Hoe is het geregeld met eten en drinken?

Bij inschrijving kun je je aanmelden voor een lunchpakket, betaling gaat met iDeal. Dit lunchpakket is beschikbaar voor deelnemende kinderen. Het is op beide locaties in Eindhoven en Utrecht niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Er is wel een mogelijkheid om lunch (bijvoorbeeld broodjes) te bestellen bij de locaties. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Waarom worden kinderen uitgenodigd als zij vier of meer keer hebben deelgenomen, en niet één of twee keer?

Tenniskids speel je samen. Het is daarom belangrijk dat je op elkaar kan rekenen en zo vaak mogelijk deelneemt aan de World Tour en Groene competitie. Wij willen de kinderen belonen die vier keer (maar het liefst vaker) hebben deelgenomen.

Bij onze vereniging hebben meerdere kinderen vier keer gespeeld, maar sommigen hebben geen uitnodiging ontvangen. Hoe kan dat?

Alleen kinderen waarvan een geldig e-mailadres is opgegeven in tenniskids.toernooi.nl kunnen we een uitnodiging sturen. We vragen daarom de Tenniskids Functionaris om de uitnodiging onder kinderen (die vier keer of meer hebben gespeeld) en hun ouders te verspreiden.

Onze vereniging registreert de aanwezigheid bij rood niet altijd. Hoe krijgen kinderen die niet geregistreerd zijn toch een uitnodiging?

Van deze kinderen weet de KNLTB niet dat zij vier maal hebben deelgenomen. We vragen daarom de Tenniskids Functionaris om de uitnodiging onder deze kinderen en hun ouders te verspreiden.

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.